Peanøttsjokoladekuler a la M&M

Deilige sukkerfrie "M&Ms" © Berit Nordstrand

Slik gjør du:

1
La nøttesmøret får romtemperatur, så det ikke er for tykt når du starter. Bland nøttesmør og havregryn til en deig. Form deigen til små kuler, og legg dem i fryseboksen i en time for avkjøling. Imens smelter du sjokoladen i vannbad.
2
Ta noen få kuler ut av fryseren i gangen. Stikk en tannpirker i kula, dypp den i sjokolade og sett i kjøleskapet for avkjøling. Vil du ha pynt på dem, så drysser du på litt revet kokos, gurkemeie, knuste tørkede bær eller hakkede nøtter.
3
Legg gjerne kulene i små konfektformer og oppbevar dem i en lufttett boks i fryser eller kjøleskap. Så er det bare å kose seg med julegodt for både kropp og sjel.

Kommentar

Bli den første til å kommentere