Pizza med lammekjøttdeig og epler

Velg selv hvordan du vil lage pizzadeigen: Hjemmelaget, ferdigkjøpt eller av deigmiks. © tara.no

Slik gjør du:

1
Lag pizzadeigen og kjevle ut 4 pizzaer. Legg dem over på stekeplater dekket med bakepapir. Sett ovnen på 275°.
2
La tomatene renne godt av i et dørslag og knus dem med hånden.
3
Bland kjøttdeig, eggeplommer, strøbrød, urter og salt.
4
Fordel tomater, kjøttdeig, mozzarella og epler på pizzaene. Drypp over olivenolje og strø over chiliflak etter smak. Jo mer, jo hottere.
5
Stek midt i ovnen i ca. 12 minutter.

Pizzadeig:

1
Rør ut 25 g gjær i 2 ½ dl lunkent vann. Arbeid inn 1 ts salt og ca. 7 dl hvetemel.
2
La deigen heve i ca. 1 time på et lunt sted under et kjøkkenhåndkle. Elt ut deigen på et melet bakebord, og kjevle ut 4 tynne pizzabunner.

Kommentar

Bli den første til å kommentere