Pulled chicken burger med pommes frites og coleslaw

Pulled chicken burger med pommes frites og coleslaw © Thomas Dahl

Pommes frites

1
Sett ovnen på 180°.
2
Skjær potetene i staver.
3
Bland potetene med olje og krydder, og bak dem til de er gyldne og sprø, ca. 45 min.

Pulled Chicken

1
Barbequesaus: Bland ingrediensene i en gryte, og rør til det er glatt.
2
Kok opp, skru ned, og la det småputre, 25 min. Rør av og til.
3
Pulled chicken: Bland kylling, epleeddik, vann og 3 dl barbequesaus i en stor gryte.
4
Kok opp, og la det småputre på svak varme i 20 min.
5
Ta kyllingen utav, og la sausen stå på svak varme. La kyllingen avkjøles i et kvarter.
6
Dra kjøttet fra hverandre med gafler eller fingrene.
7
Imens putrer sausen videre uten lokk, til den er kokt inn til halvparten, ca. 15 min.
8
Legg kyllingen oppi, og varm opp.

Coleslaw

1
Snitt rødkål og hvitkål. Riv gulrøttene.
2
Bland dressing i en liten skål, og øvrige coleslaw-ingredien­ser i en stor skål.
3
Tilsett dres­singen litt om gangen, og rør. Det må ikke svømme i dressing.

Anretning

1
Anrett pulled chicken og cole­slaw i burgerbrød.
2
Servér med pommes frites til, og evt. mayo med litt chilipulver, salt og pepper i.

Kommentar

Bli den første til å kommentere