Quinoasalat med kjøttspyd

En proteinrik og mettende middag kroppen din vil sette pris på. © Ulrika Davidsson

Kjøttspyd:

Beregn god tid til marineringen.
1
Skjær kjøttet i passende terninger. Skrell og finhakk hvitløken.
2
Bland soyasaus, rapsolje og hvitløk, smak til med salt og pepper, og mariner kjøttet i minst 30 min.
3
Tre kjøttet på små grillspyd og varm opp en stekepanne med smør.
4
Stek kjøttspydene på alle sider i ca. 7 min. til det er gjennomstekt.

Quinoasalat:

1
Kok quinoa ifølge anvisningen på pakken.
2
Skjær squash og paprika i mindre biter og skjær cherrytomatene i to.
3
Varm opp en stekepanne med rapsolje og stek grønnsakene i noen minutter.
4
Skjær soltørkede tomater i mindre biter.
5
Bland grønnsakene med kokt quinoa, hakket persille, oliven og soltørkede tomater.
6
Fordel salaten på fire tallerkener og topp med kjøttspydene.

Kommentar

Bli den første til å kommentere