Råkostsalat med eple og hvite bønner

Råkostsalat med eple og hvite bønner © wichmann+bendtsen
Sunt

Slik lager du salaten:

1
Sett ovnen på 190°. Skrell og skjær rødbeten i staver. Bak dem i 20 min.
2
Vend rødbetestavene i 1 spiseskje vinaigrette.
3
Snitt rødkålen veldig fint.
4
Høvle eller skjær eplet i papirtynne skiver, og vend i sitronsaft.
5
Server den finsnittede rødkålen med bønner, rødbete, eple, persille og hasselnøtter på to tallerkener.
6
Drypp 1-2 spiseskjeer vinaigrette over salaten.

Slik lager du vinaigrette:

1
Pisk sennep og eddik med en klype salt.
2
Ha i hvitløk og ingefær.
3
Pisk inn 2 dl olje, litt etter litt.
4
Smak til med salt og pepper.

Kommentar

Bli den første til å kommentere