Ramen: Kylling- og nudelsuppe med stekt egg

Det krever litt øvelse å spise nudelsuppe med pinner, men lov oss i alle fall at du prøver! © Ulrika Pousette/Allt om Mat

Slik gjør du:

Paksoi ligner på kinakål, men har mer smak.
1
Kok opp 1 ½ liter vann med buljongterninger, soya og eddik.
2
Rens og skjær kyllingkjøttet i mindre strimler. Skyll dem godt i kaldt vann. Ha kyllingen i buljongen. La suppen koke i minst 5 min.
3
Rens og skjær soppen i skiver. Skjær det hvite på paksoien i tynne strimler, og grovhakk bladene. Ha soppen og det hvite på paksoien i suppen. Smak til med salt og pepper, og la suppen koke i ytterligere ca. 3 min.
4
Stek eggene på den ene siden i 1 ss olje. Krydre med salt og pepper.
5
Ha nudlene i suppen og la det småkoke i ytterligere 3 min.
6
Skjær vårløken i strimler og ha til slutt i vårløk og de grønne bladene fra paksoien.
7
Hell suppen over i porsjonstallerkener og topp med et stekt egg. Server med en gang.

Kommentar

Bli den første til å kommentere