Ramen med kål og kylling

Ramen med kål og kylling © Anders Schønnemann
Enkelt

Ramen

1
Kok kyllingbryststykkene; ca. 12 min. Findel kjøttet med to gafler.
2
Legg eggene i kaldt vann. Kok i 7 min., så de er smilende.
3
Fjern de ytterste bladene og stilken fra kålet. Snitt kålet fint.
4
Børst soppene rene. Snitt paprika og fjern frø. Skjær vårløken i skiver.
5
Varm oljen i en gryte, og stek kål med sopp og paprika, 2-3 min.
6
Hell buljong over, og tilsett soyasaus, ingefær og østerssaus. Kok opp, og tilsett kylling.
7
Kok nudlene som angitt på pakken, og fordel i skåler.
8
Hell varm suppe over, og servér med halve egg. Dryss over sesamfrø.

Kommentar

Bli den første til å kommentere