Rask pulled pork med coleslaw

Jukse-pulled pork med coleslaw er perfekt festmat! © Synøve Dreyer

Slik lager du chipotlemajones:

1
Ha hele egget i en høy beholder. Tilsett chipotlepulver, dijonsennep, salt og sitronsaft. Kjør det raskt sammen med en stavmikser.
2
Tilsett solsikkeolje i tynn stråle. Jobb stavmikseren opp og ned til du har en kremete konsistens.
3
Smak til om du trenger mer sitron eller salt.

Coleslaw:

1
Skjær kålen i tynne strimler. Skrell og riv eple og gulrot.
2
Rør sammen majones, yoghurt og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
3
Vend kål, eple, gulrot og dressing sammen.

Pulled pork-burgere:

1
Knus alt krydderet til pulver. Får du rub til overs, kan den oppbevares i en lufttett beholder.
2
Gni inn kotelettene med rub. Grill dem på direkte varme i ca. 2 min. på hver side. Etterstek kotelettene på indirekte varme til de er gjennomstekte, 5-6 min.
3
Skjær koteletten i supertynne skiver som blandes med ketchup og chilisaus.
4
Anrett slideren med pulled pork, chipotlemajones og coleslaw i burgerbrød.

Kommentar

Bli den første til å kommentere