Risotto med kylling og sopp

Risotto med kylling og sopp ©
30 min.

Risotto med kylling:

1
Skrell og finhakk løken. Stek løk og karri i 2 ss olivenolje i en kjele.
2
Tilsett risen og fres den blank i 1 min.
3
Spe med buljong litt etter litt, og rør om med jevne mellomrom. Det tar ca. 20 min. før ­risottoen er ferdig.
4
Skjær kyllingfiletene i strimler. Rens og skjær soppen i mindre biter. Hakk persillen.
5
Stek kyllingen i grilloljen i 5 min. Legg den til side. Stek soppen i 3 min. i olivenolje.
6
Ta risottoen av varmen, og tilsett osten. Rør godt. Server risottoen toppet med kylling og sopp. Dryss hakket persille over til slutt.
7
Ta risottoen av varmen, og tilsett osten. Rør godt. Server risottoen toppet med kylling og sopp. Dryss hakket persille over til slutt.

Kommentar

Bli den første til å kommentere