Rødbetomelett med laks og persille

© I Form
Sunt

Lag rødbetomelett

1
Vask og skrell rødbetene. Riv dem fint på et rivjern.
2
Vask blomkålen i et vannbad, tørk den og hakk den i fine stykker.
3
Ha eggene i en bakebolle og pisk dem til det er litt skum på toppen.
4
Tilsett rødbetene, blomkålen, cottage cheese, havregryn, olje, salt og pepper.
5
Varm en panne på medium-varme med en dæsj olje. Ha i omeletten. Stekes i 7-10 min.
6
Snu omeletten ved å dekke pannen med en tallerken. Snu pannen rundt, så omeletten havner på tallerkenen. Legg omeletten tilbake i pannen med den andre siden ned.
7
Stekes 1-2 min. på den andre siden.

Tilbehør til rødbetomeletten

1
Vask og skrell gulrøttene. Skjær de i avlange stykker.
2
Vask persillen og ta laksen ut av pakken.
3
Server omeletten med laks, gulrøtter, og dryss persille, timian og sitronsaft over omeletten.

Kommentar

Bli den første til å kommentere