Rødbetsuppe med pepperrot og timian

© Iform
30 min.

Lag rødbetsuppen

1
Skrell rødbeten og skjær rødbeten i små terninger, og stek de i olivenolje i 1 min i en suppekjele.
2
Bland grønnsaksbuljongen og hell den i kjelen sammen med timian-bunten.
3
La det småkoke i 15 min. og ta deretter timian-bunten ut.
4
Vask, skrell og riv pepperroten fint. Legg den i gryten sammen med pepper, olje og salt.
5
Hell ut vannet med en sil og lagre på et glass. Bland alle ingrediensene, og om nødvendig tilføy litt av vannet hvis du vil ha suppen mer flytende.
6
Server suppen i to varme tallerkener.

Lage suppe-topping

1
Bland rapsoljen (2 tsk.) med skyren (6 spsk.) og rør godt.
2
Vask og finhakk purreløken.
3
Fordel toppingen på suppene og dryss over gressløk til slutt.

Kommentar

Bli den første til å kommentere