Rotfruktpasta med kylling og kål

Rotfruktpasta med kylling og kål © I Form
Sunt

Rotfruktpasta med kylling og kål

1
Vask og skrell alle rotfruktene, og skjær dem på langs i lange strimler på et rivjern eller med en spirelli (grønnsaks-spaghetti-maskin).
2
Skyll grønnkålen. Skjær bladene gjennom i midten, og fjern stilken.
3
Skjær kålen i mellomstore strimler på tvers.
4
Varm en panne med litt olje. Skjær kyllingen i terninger, og stek dem med litt salt og pepper, til de er gylne.
5
Hell over en kopp vann, og la det koke opp med kyllingen.
6
Ha rotfruktsstrimlene på pannen, og la det småkoke, 5 min.
7
Tilsett kål og sesamfrø. Vend det hele rundt, og la det varmes i 60 sek.
8
Smak til med salt og pepper.
9
Anrett salaten på to tallerkener, press limesaft over, og dryss over persillen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere