Safranmajones til røkelaks

Deilig forrett som vil inmponere gjestene på 17.mai. © Per Ranaug/ Allt om Mat

Slik gjør du:

1
Majones: Bland eddik og safran i en bolle. Tilsett eggeplomme, sennep og litt salt.
2
Hell i oljen dråpe for dråpe mens du visper. Forsett å vispe mens olje tilsettes litt av gangen. Majonesen skal bli som en tykk saus.
3
Skjær røkelaks i strimler, og gjør det samme med løken. Legg laksen på knekkebrødet, og legg en liten klatt salat på hver. Strø over finstrimlet sjalottløk.

TIPS:

1
Enkelt og godt ved siden av drinken og som lages på noen minutter hvis man bare har majonesen klar. Tenk på at ingrediensene til majonesen bør ha samme temperatur for at du skal lykkes. Den er god til både fisk og skalldyr og holder seg ca. to uker i kjøleskap.

Kommentar

Bli den første til å kommentere