Salat med grillet laks og asparges

Server med grove rundstykker for et mer mettende måltid. © Sandra Aslaksen
Sunt

Slik gjør du:

1
Rist sesamfrøene lett i en tørr panne, og legg til side.
2
Krydre laksefiletene med sitronpepper og grill dem gylne på begge sider i en grillpanne, ca. 4 min. på hver side.
3
Stek aspargesen i olivenolje, finhakket hvitløk og chili. Når den har fått en frisk grønnfarge, er den ferdig.
4
Kok eggene i 8 min. og skyll dem i kaldt vann.
5
Skyll salat og ruccola, og tørk forsiktig. Riv bladene utover et fat og vend dem i litt olivenolje.
6
Fordel asparges, reddik, fetaost, rødløk, vårløk, sukkererter og biter med laks over. Avslutt med båter med egg, frøene fra granateplet og ristede sesamfrø.
7
Kvern over litt salt og server med lune rundstykker.

Kommentar

Bli den første til å kommentere