Salat med kalvemørbrad og bakte tomater

Salat med kalvemørbrad og bakte tomater ©
30 min.

Salat med kalvemørbrad og bakte tomater

1
Sett ovnen på 180°.
2
Del tomatene i to på langs, skjær vekk stilken. Fordel tomatene utover en stekeplate med bakepapir.
3
Riv bladene av timianen. Fordel over tomatene. Krydre med salt og pepper. Bak i ovnen i 15 min.
4
Tørk av kalvekjøttet og gni litt salt og pepper inn i kjøttet.
5
Varm smør og olje til det skummer i en stekepanne.
6
Brun kalvekjøttet godt på alle sider, i alt ca. 8-10 min., avhengig av biffens tykkelse.
7
Skjær romainesalaten i grove strimler.
8
Dressing: Rør olivenolje, eddik, sjalottløk og litt salt og pepper sammen.
9
Skjær kalvekjøttet i pene skiver.
10
Server salat med dressing, kalv og tomater.