Sandwich med pulled lam og gulrotsalat

Sandwich med pulled lam og gulrotsalat © Magnus Skoglöf
Påske

Sandwich

1
Sett ovnen på 175°.
2
Gni kjøttet med krydder og olje. Legg det i et ildfast fat, og legg aluminiumsfolie over fatet.
3
Tilbered midt i ovnen, ca. 4 timer, til kjøttet er så mørt og trevlet, at du enkelt kan trekke det fra hverandre med en gaffel.
4
Gulrotsalat: Skrell gulrøttene, og skjær dem i lange, tynne strimler.
5
Skjær også agurken i lange, tynne strimler, stopp når du kommer inn til kjernerne.
6
Del granateplet i to, og plukk ut frøene.
7
Plukk bladene av mynten og korianderen. Bland gulrot og agurk med limesaft, olje og salt.
8
Riv kjøttet i strimler. Skjær baguetten i fire stykker, åpne dem, og fyll med kjøtt og salat.
9
Servér med yoghurt og srirachasaus, og pynt med mynte, koriander og granateple.

Kommentar

Bli den første til å kommentere