Sashimi av laks med mango og koriander

Friskt og lekkert! © Fru Timian
Raskt

Slik lager du sashimi:

1
Skrell mangoen. Jeg bruker bestandig grønnsaksskrelleren til det, men du kan godt bruke kniven også. Skjær ned langs sidene der steinen er flat. Alltid like vanskelig å treffe helt, men øvelse gjør mester! Så skjærer du av kjøttet på de to kortsidene også før du deler mangoen i tynne skiver.
2
Rødløken skreller du og deler i to før du skjærer den i løvtynne skiver. Salaten skjærer du i strimler. Og vårløken skjærer du i tynne skiver, litt på skrå.
3
Tørk av laksefileten med kjøkkenpapir. Ha sesamfrøene på en tallerken og rull den runde siden av fiskefileten i sesamfrøene. Skjær fisken så i tynne skiver.
4
Fordel alt på et serveringsfat.