Sjokoladecookies med 4 ingredienser

Saftige, myke sjokoladecookies lager du enkelt selv. Nytes med vaniljeis. © Kristine Ilstad
Enkelt

Myke sjokoladecookies:

1
Ha romtemperert Nutella i en bolle sammen med de øvrige ingrediensene. Miks til en jevn deig med en elektrisk håndmikser.
2
Sett spiseskjestore kaker ved hjelp av to skjeer på bakepapirdekkede stekeplater. Beregn god avstand mellom kakene for de flyter utover under stekingen.
3
Stekes midt i ovnen ved 175°C i 8-10 min. Avkjøl kakene i noen minutter på platen før de flyttes over på rist.

Tips!

1
Kakene virker myke og ustekte når de tas ut av ovnen, men de blir fastere i konsistensen når de er avkjølt.
2
Ikke stek kakene lenger enn 10 minutter, for da blir de harde når de er kalde. Meningen er at kakene skal beholde en myk kjerne også når der er helt avkjølt.

Kommentar

Bli den første til å kommentere