Sjokoladepålegg

Hjemmelaget sjokoladepålegg ©

Slik lager du sjokoladepålegg

1
Sett ovnen på 170 °
2
Legg nøttene på et stekebrett og still dem i ovnen. Ta dem ut når de begynner å få farge.
3
Ha halvparten av nøttene i en foodprocessor, og kjør til de nesten begynner å avgi olje.
4
Hakk sjokoladen grovt og ha den i foodprocessoren. Tilsett halvparten av frøene fra vaniljestangen.
5
Blend det godt sammen.
6
Sjokoladen vil smelte pga. varmen fra nøttene. Tilsett halvparten av honningen, og blend det til en glatt masse.
7
Tilsett halvparten av fløten.
8
Hell massen i et glass så det fyller halvparten.
9
Foreta hele prosessen igjen med den lyse sjokoladen, og hell det i glasset oppå den mørke sjokoladen.
10
Sett det i kjøleskapet, og spis det til brød når det er avkjølt.