Sjokoladepålegg med hasselnøtter

Hjemmelaget sjokoladepålegg © Dreyer Hensley Studio / Jan Ivar Nykvist

Slik lager du sjokoladepålegg

1
Legg nøttene i vann tilsatt myse (eller surdeigstarter). La stå i minst 12 timer.
2
Hell av vannet og tørk hasselnøttene i ovnen ved 100 °C i ca. 1 time til de er helt tørre.
3
Kjør nøttene i en food processor med kniv sammen med resten av ingrediensene til ønsket konsistens.

Kommentar

Del dine tips, forbedringer eller erfaringer med andre

Karin Bækkedal
Rapportere

Kan man bruke andre nøtter som cashewnøtter, mandler eller pistasjnøtter, når man ikke tåler hasselnøtter?

Karin Bækkedal
Rapportere

Kan man bruke andre nøtter som cashewnøtter, mandler eller pistasjnøtter, når man ikke tåler hasselnøtter?

Karin Bækkedal
Rapportere

Kan man bruke andre nøtter som cashewnøtter, mandler eller pistasjnøtter, når man ikke tåler hasselnøtter?

Ingrid
Rapportere

Hvor får man tak i myse?

Marith
Rapportere

Kan man bytte ut hasselnøtter med noe annet pga allergi ????

Marith
Rapportere

Kan man bytte ut hasselnøtter med noe annet pga allergi ????