Skinkebiff med ovnsbakte poteter

God mat trenger ikke være vanskelig! Dette er en lettvint og velsmakende middag. © Marit Røttingsnes Westlie

Skinkebiff med spekeskinke:

1
Kok opp vann og 1 ts salt i en kasserolle og sett stekeovnen på 225 °C.
2
Skrell potetene og del dem i mindre biter.
3
Kok potetene i 5 minutter. Hell av vannet.
4
Sett på lokket på kasserollen og rist hardt i kasserollen 8-10 ganger til du ser at potetene begynner å bli litt rufsete i kantene. Hell dem så over i en langpanne.
5
Dryss over 1 ts salt og fordel olivenoljen over. Rør rundt en gang slik at den blir fordelt.
6
Sett panna inn i stekeovnen og stek i ca. 20 minutter.
7
Vask og tørk salaten. Ha den over i en serveringsbolle.
8
Ha dijonsennep, olivenolje, eddik, pepper og salt i et glass med lokk og rist det godt sammen.
9
Legg én og én skive skinkebiff (a 75 g) mellom to brødposer og bank dem flate.
10
Legg et salvieblad på hver biff og surr spekeskinken rundt. Fest skinken med en tannstikker.
11
Ha smør og olje i en stekepanne og stek biffene i ca. 3 minutter på hver side. Ta biffene ut av panna og legg dem over på et serveringsfat.
12
Hell Marsalaen i panna og la den koke inn litt. Skrap i bunnen av panna slik at du får med alle de gode smakene. Hell sausen over skinkebiffene.

Kommentar

Bli den første til å kommentere