Spagetti med artisjokk

Spagetti med artisjokk © Eva Hildén Smaith/Allt om man

Slik gjør du:

1
Kok spagetti etter anvisningen på pakken.
2
Skyll og del chilien. Skrap ut frøene. Skrell hvitløken. Finhakk chili og hvitløk. Press 5 ss sitronsaft. Skyll og tørk ruccolaen. Høvle parmesanen.
3
La artisjokken renne av og del den i mindre biter. Stek hvitløk, chili og artisjokk i 1 ss olje i en stor stekepanne i ca. 3 minutter.
4
Spar ca. 1 dl av pastavannet, hell fra resten. Ha spagettien og pastavannet i stekepannen.
5
Tilsett sitronsaft, halvparten av ruccolaen, ca. 1 dl av osten, 1 ts salt og 1 krm pepper.
6
Ringle over 1 ss olivenolje over pastaen ved servering. Topp med resten av ruccolaen og parmesanen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere