Spinatpai med chevre

© Ove Lindfors

Slik lager du spinatpai:

Med ferdigkjøpt butterdeig er det virkelig enkelt å trylle frem noe lekkert.
1
Sett ovnen på 225°. Stek løken myk i olivenolje, ca. 10 min. Stek spinat og hvitløk raskt i olivenolje i en annen stekepanne.
2
Kjevle ut butterdeigsplatene etter de har tint litt på benken, og legg dem kan i kant på en stekeplate dekket med bakepapir. Brett den opp litt langs kanten.
3
Fordel spinaten på smørdeigen, legg rødløken over. Salte og pepre. Smul over geitosten.
4
Stek midt i ovnen i ca. 20 min. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de blir gylne i mellomtiden. Ta ut paien og ringle over honning. Strø til slutt over ristede pinjekjerner.

Kommentar

Bli den første til å kommentere