Squashgetti med tomat- og kjøttsaus

Sunnere enn vanlig pasta - og veldig godt! © Ulrika Pousette
Sunt

Slik gjør du:

1
Skrell og finhakk løk, hvitløk og chili.
2
Skjær paprikaen i små terninger.
3
Varm opp en stekepanne med høye kanter, smelt smør og stek kjøttdeigen i noen minutter. Ha i løk, hvitløk, chili og paprika, og stek alt sammen i noen minutter mens du rører.
4
Smak til med salt, pepper og urter og hell i hakkede tomater. La koke på svak varme i 20 min.
5
Ha i fløte og hakket frisk basilikum. La alt koke sammen i ytterligere 5 min. Ha til slutt i cherrytomater.
6
Høvle squashen til spagetti i en grønnsak-kvern eller til tagliatelle med ostehøvel, og fordel den i fire dype tallerkener.
7
Fordel kjøttsausen over squashen. Topp med litt mer frisk, hakket basilikum og gjerne litt revet parmesan.

Kommentar

Bli den første til å kommentere