Sunn fish & chips

Fish & chips ©
Sunt

Sunn fish & chips

1
Sett ovnen på 200 °
2
Skrell poteter, gulrøtter og selleri, og kutt dem i like, tykke biter. Legg grønnsakene på et stekebrett med bakepapir og vend med olje. Krydre med salt og pepper.
3
Vask og grovhakk persillen.
4
Tilbered potetene i ovnen, 1/2 time.
5
Blend pickles med majones og yoghurt, og ha litt hakket kapers i.
6
Rens brokkolien og del i buketter. Damp i lettsaltet vann, 5 min. Den skal ha litt "bitt".
7
Vend de 4 fiskefiletene i rugmel og sesamfrø. La smøret smelte i stekepannen og stek filetene gyldne og sprø på begge sider.
8
Anrett fisk og grønnsaker med sitronbåter og brokkolibuketter.

Kommentar

Bli den første til å kommentere