Sunn og sprø pølse i kål

Pølse med kål og sunt fyll © Wichmann+bendtsen
30 min.

Slik lager du sunn pølse

1
Sett ovnen på 200 °C. Skjær tomatene i to og bak dem i 8 min.
2
Rør eddik, honning og salt sammen. Mariner den finhakkede løken i dette.
3
Fjern frøene i chilien og kutt den i tynne skiver.
4
Løsne hele kålblader forsiktig fra kålhodet. Skyll og tørk kålbladene og brønnkarse.
5
Hell kokende vann over pølsene i en gryte. Kok opp.
6
Skru av varmen og la pølsene stå i kokevannet i 5 min.
7
Spray eller pensle en god stekepanne med olivenolje, og stek pølsene gjennom i medium varme.
8
Legg en pølse i hvert kålblad, med sennep, bakte tomater, brønnkarse, chili og den marinerte rødløken.

Kommentar

Bli den første til å kommentere