Suppe med flere typer kål og kyllingkjøttboller

Kålsuppe © Madetmere.dk
Enkelt

Kålsuppe

1
Kjøttbollene: Rør salt og pepper i kjøttdeigen.
2
Tilsett så revet løk, egg og hvetemel.
3
Tilsett litt vann eller melk hvis farsen virker tørr. La farsen hvile på kjøl, 30 min.
4
Kok suppen opp, og skru ned varmen, til omkring kokepunktet.
5
Form boller av farsen, og ha dem i suppen. Når de stiger til overflaten er de ferdige, og du kan ta dem opp.

Suppe

1
Hakk hvitløk, chili og løk i fine strimler. Ha i suppen sammen med malt ingefær. Tilsett stjerneanis.
2
La småkoke 5-10 min.
3
Rens imens grønnkål, rosenkål og romanesco grundig! Plukk av de fine rosenkålbladene og spar dem.
4
Legg kjøttboller, grønnkål, det innerste av rosenkålene og snittet romanesco i suppen, småkok 2-3 min. Kålen skal være mør, men ikke overkokt.
5
Ha rosenkålbladene i suppen, kok 1 min.
6
Smak suppen til med salt, pepper og kanskje en skvis med sitron for mer syrlighet.
7
Server med en gang sammen med godt brød.

Kommentar

Bli den første til å kommentere