Svinefilet med sesamnudler

Svinefilet med nudler © Per Ranung

Slik gjør du det

1
Sett ovnen på 200 °C.
2
Bland chilisaus, sesamolje, tørket chilipepper, 2 ts eddik, presset hvitløk, 1 ts sesamfrø og 2 ts rapsolje sammen.
3
Rens og tørk fileten med kjøkkenpapir. Brun det på alle sider i 1 ss olje i en stekepanne.
4
Legg kjøttet i en ildfast form og fordel chilisausblandingen over.
5
Stek kjøttet midt i ovnen til kjernetemperaturen er 70 °C.
6
Strimle rødkålen og bland den med 1 ss eddik og salt. Støt eller klem den sammen slik at den mykner litt.
7
Kok nudlene etter anvisningen på emballasjen.
8
Strimle sukkerertene og vend dem sammen med nudler og rødkål. Dryss 1 ss sesamfrø over. Server til skivet svinefilet.

Kommentar

Bli den første til å kommentere