Tagliatelle med kyllingkjøttboller

Kyllingkjøttboller: Fristende og enkel oppskrift med kyllingkjøttdeig fra den nye kyllingrasen Hubbard fra Solvinge © Stian Broch

Slik lager du kyllingkjøttboller:

1
Sett ovnen på 150 grader, ha cherrytomatene i en ildfast form og sprinkle over olivenolje. Bak de i ca 20 minutter.
2
Bland sammen ingrediensene til kyllingkjøttbollene, form små boller med en skje, og stek de i panne til de er gylne og gjennomstekte.
3
Kok tagliatelle som anvist på pakken, sil av og bland inn basilikum, olje, sitronsaft, salt og pepper.
4
Dander kjøttboller og tomater over tagliatellen, og server rikelig med revet parmesan til.
5
Tips: Ønskes en annen smak på kyllingkjøttbollene kan persille byttes ut med en annen urt, f.eks oregano eller timian. Tørket fungerer også bra, men bruk da 2 ts istedenfor 3ss.

Kommentar

Bli den første til å kommentere