Thai blomkålsuppe

Thai blomkålsuppe © Ulrika Pousette

Thai blomkålsuppe:

1
Skrell og skjær grønnsakene i mindre biter.
2
Varm opp en kasserolle med olje og ha i alle grønnsakene, hvitløk og ingefær og stek noen min. under omrøring.
3
Hell på vannet og smuldre nedi buljongterningen. Ha i kokosmelk og deretter karripasta, honning og presset limesaft.
4
La småkoke i ca. 10 min.
5
Miks suppen glatt med en stavmikser eller i en kjøkkenmaskin. Spe eventuelt med mer vann og smak til med salt og pepper.
6
Hell opp i suppetallerkner og topp med små stekte buketter av blomkål, peanøtter, vårløk, koriander og finstrimlet chili.

Kommentar

Del dine tips, forbedringer eller erfaringer med andre

Inger Monica Skorstad
Rapportere

Nydelig!

Inger Monica Skorstad
Rapportere

Nydelig!