Thai sommersalat med roastbiff

Thai salat med roastbiff © Anders Schønnemann
Sunt

Oppskrift på sommersalat med roastbiff

1
Sett ovnen på 160°.
2
Gni inn kjøttet med koriander, salt og pepper. Ta smør og olje i en stekepanne, og brun kjøttet på alle sider.
3
Stikk et steketermometer midt i kjøttstykket, og sett i ovnen.
4
Stek kjøttet til det har en temperatur på 58°. Det tar ca. 20 min. Ta kjøttet ut av ovnen.
5
Bland dressing i en skål, og juster smaken med søtt og surt ved å prøve deg frem.
6
Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann.
7
Kok gulrøtter og sukkererter i 2 min., og sil av vannet.
8
Skjær vårløken i tynne skiver.
9
Vend grønnsakene i dressingen.
10
Skjær kjøttet i tynne skiver, og fordel på et fat eller på fire tallerkener. Legg grønnsakene ved siden av, og servér gjerne med et dryss hakkede urter over.

Kommentar

Bli den første til å kommentere