Tomatbruschetta og pasta med sopp

Tomatbruschetta og pasta med sopp © Thomas Dahl
30 min.

Pasta

1
Hakk chili og hvitløk, og fres det i litt olivenolje i en panne.
2
Tilsett renset sopp i store skiver, og rør litt rundt.
3
Tilsett hvitvin og fløte, og kok opp. Smak til med salt og pepper. Sausen må ikke koke helt vekk, så skru av platen, mens pastaen koker.
4
Bland hurtig nykokt pasta, varm soppsaus og ruccola sammen i gryten, og hell det over på et fat.
5
Dryss over litt friskrevet parmesan på toppen, og servér med et kaldt glass hvitvin til.

Tomatbruschetta

1
Skjær tomater i terninger, og bland dem med olivenolje, godt med frisk, hakket basilikum, salt og pepper.
2
Skjær skiver av baguetter, og rist dem i en brødrister.
3
Del hvitløken i to, og gni den over de ristede brødskivene.
4
Legg litt tomatblanding på hver skive, og servér dem sammen med pastaen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere