Torsk i tomat med persille og bønner

Torsk i tomat med persille og bønner © I Form

Slik lager du torsk i tomat med persille og bønner

1
Vask sellerien, og hakk den i terninger. Vask persillen og hakk den fint.
2
Skrell og hakk løken. Fres den i en liten gryte i olje i 2-3 min.
3
Tilsett tomater, tomatpuré, stevia, selleri, paprika, persille og cayennepepper i gryten.
4
La det putre, mens du forbereder resten.
5
Når du har laget bønnesalaten legger du torskefiletene i tomatsausen, og lar dem bli gjennomvarme, i 7-8 min.

Slik lager du bønnesalaten

1
Fres løk og hvitløk i en dyp panne i 2 min. med litt olje.
2
Tilsett den rå quinoaen og la blandingen steke i 1-2 min.
3
Bland grønnsaksbuljong og ha den oppi.
4
Tilsett pepper, og la blandingen koke inn i 15-20 min.
5
Ha vann i kjelen og lynkok bønnene med litt salt. Sil av vannet, og ha dem i blandingen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere