Torsk med spinat og tomater

En rask og lettvint torskemiddag uten dikkedarer. © Ulrika Pousette/Allt om Mat
30 min.

Slik gjør du:

1
Sett ovnen på 200 °C. Kok risen ifølge anvisningen på pakken.
2
Skrell og skjær løken i tynne skiver og stek den på middels varme i ½ ss smør.
3
Ha i spinaten og stek til den har «krympet». .
4
Legg deretter spinat og løk over i en ildfast form, og legg fiskefiletene oppå. Krydre med salt og pepper
5
Skjær tomatene i tykke skiver. Legg tomater og kapers over fisken.
6
Kok opp fløten i en liten kasserolle, smuldre i fiskebuljongterningen og ha i eddiken. Hell den kokende fløten over fisken.
7
Stek fisken midt i ovnen i ca. 12 min. til fisken er gjennomkokt med en kjernetemperatur på ca. 60 °C. Server fiskeformen med ris.

Kommentar

Bli den første til å kommentere