Trifle med sjokoladebrownies og bjørnebærkrem

En pen dessert med friske bær. © Ulrika Pousette/Allt om mat

Slik gjør du:

1
Sett ovnen på 175 °C. Bland mel, vanilje­sukker, bakepulver og salt. Visp smør og sukker hvitt og luftig i en annen bolle. Rør inn egget. Hakk sjokoladen.
2
Varm opp den kondenserte melken i en kasse­rolle. Ha i sjokoladen og rør til sjokoladen har smeltet. Rør deretter melblandingen ned i smør- og sukkerblandingen, og bland deretter alt i den varme sjokolademelken.
3
Hell røren i en springform på 24 cm i diameter. Stek nederst i ovnen i 20–25 min. La kaken avkjøles.

Krem:

1
Visp kremfløte og melis til en myk krem.
2
Del sjokoladebrownien i små biter og legg kakebiter, vispet krem og bjørnebær lagvis i høye glass. Avslutt med noen pene, hele bjørnebær.

Kommentar

Bli den første til å kommentere