Varm gresskarsuppe med stekt rødløk

Gresskarsuppe med stekt rødløk © Bobedre.dk
Enkelt

Slik lager du gresskarsuppe:

1
Kutt gresskarkjøttet i terninger a ca 2x2 cm.
2
Skrell og hakk løken. Del chilien, fjern frøene og finhakk den.
3
Varm oljen i en gryte, og svett løk, presset hvitløk, fennikel, spisskummen og chili et par minutter.
4
Tilsett gresskar, hell buljong på, og la suppen småkoke under lokk ved svak varme, ca. 20 min., til gresskarkjøttet er mørt.
5
Ta gryten av varmen, og blend til en jevn suppe.
6
Sett gryten tilbake på varmen, tilsett fløte, og varm suppen opp. Er suppen for tykk, spe med mer buljong.
7
Smak til med salt og pepper.

Sprø løk

1
Skjær løken i ringer. Varm oljen i en stekepanne, og rist dem sprø.
2
Servér suppen med løk, creme fraiche og brød.

Kommentar

Bli den første til å kommentere