Varm quinoasalat med rødbetehummus

Deilig og sunn salat til den travle hverdagen. © Ulrika Pousette/Allt om Mat
Raskt

Quinoasalat

1
Skyll og kok quinoaen sammen med buljongterningen etter anvisningen på emballasjen. Hell fra vannet, og ha quinoaen over på et serveringsfat.
2
Skjær rødbetene i grove biter, og legg dem i en skål sammen med avrente kikerter, 4 ss sitronsaft, spisskummen, 1 ss olje, 1 ts salt og 2 krm pepper. Kjør det til en puré med en stavmikser.
3
Bryt brokkolien i buketter. Kok dem i lettsaltet vann i ca. 2 min. Tilsett ertene når det gjenstår ca. 1 min. av koketiden. Hell fra vannet og avkjøl grønnsakene i kaldt vann.
4
Fordel brokkoli og erter over quinoaen. Ringle 2 ss sitronsaft og 1 ss olje over. Bland salaten sammen og server den med hummus.

Kommentar

Bli den første til å kommentere