Wok med kjøttdeig og nøtter

Friske asiatiske smaker til hverdags og fest. © Fru Timian

Slik gjør du:

1
Ha risnudlene i en bolle og hell kokende vann over. La dem ligge der i 5 minutter. Hell dem over i et dørslag og slå kaldt vann over. Legg det til side.
2
Ha cashewnøttene i en tørr wok eller stekepanne med høye kanter og stek, eller rist, dem på middels varme til de blir brunflekkete. Grovhakk dem før du legger dem til side. Ha wokoljen i pannen sammen med ingefær, chili og chilipaste. La det steke på sterk varme i 3 minutter.
3
Ha i kjøttdeigen og gjennomstek den. Det tar 4-5 minutter. Ha i hvitløk, rødløk og aspargesbønner og stek videre i 3 minutter.
4
Slå over fiskesaus, limesaft og sukker og rør det inn før du blander inn risnudlene. Dryss nøttene og korianderen over til slutt.

TIPS:

1
Du kan gjerne bruke lammekjøttdeig i stedet for vanlig kjøttdeig til denne woken.

Kommentar

Bli den første til å kommentere