Wraps med falafel og cashewkrem

Vegetarmat: Falafelwraps med cashewkrem ©
Vegetar

Grønne wraps med falafel og cashewkrem

1
Sett ovnen på 175°.
2
Blend pistasjnøtter med mynte, basilikum, løk og hvitløk til en jevn blanding.
3
Tilsett kikerter og olje. Rør resten av ingrediensene til falafel.
4
Form massen til 18 små kuler, og bak i ovnen på en stekeplate med bakepapir, 15 min.
5
Cashewkrem: Blend alt sammen.
6
Dressing: Rør alle ingrediensene sammen.
7
Rens savoykålbladene, og skjær de grove endene av. Hell over kokende vann til de er myke, 15 sek.
8
Ha de bakte falafelbollene, små tomatbåter, friske spirer og 2 forskjellige dressinger midt på de myke kålbladene. Rull forsiktig sammen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere