Hverdagsmat til deg © Bonnier Media
Sunt

Spennende hverdagsretter – enkelt og smakfullt

Tara Måltid er det beste verktøyet for deg som gjerne vil lage deilig og spennende mat, selv om det skal gå raskt.

Står det litt for ofte spaghetti bolognese eller andre velkjente klassikere på menyen? Orker du ikke å bruke mye tid og energi på å finne og lage nye oppskrifter?

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å være oppfinnsom, og derfor holder vi oss ofte til de rettene vi kan, slik at vi sparer tid.

Men det trenger ikke å være så vanskelig å få kreativiteten tilbake på kjøkkenet. Med Tara Måltid får du et verktøy som gjør hele reisen fra kjøledisk til spisebord enkel, rask og uproblematisk.

Gratis steg-for-steg-veiledninger

Måltid er et nettbasert matunivers som er helt gratis å bruke. Du får tilgang til mange hundre deilige oppskrifter i vårt store oppskriftsunivers. Oppskriftene kan tilpasses de ingrediensene du har i kjøleskapet.

Hvis du for eksempel har liggende litt kylling fra kvelden før, og kanskje noen grønnsaker, så finner databasen frem oppskrifter som inneholder de ingrediensene, slik at du får brukt opp alle restene dine.

Du kan også velge bort ingredienser, slik at du får oppskrifter med de tingene du vil bruke. Når du har funnet den riktige oppskriften, blir du guidet gjennom tilberedningen fra start til slutt.

Måltider - raskt, enkelt og deilig

Tara Måltid hjelper deg med å gjøre den daglige matlagingen mer oppfinnsom og velsmakende, uten at du trenger å bruke mer tid enn vanlig.

Du kan bruke Tara Måltid på datamaskin, telefon eller nettbrett slik at du alltid kan ha verktøyet for hånden. Gå inn på Tara Måltid og se hvordan du kan lage enkle og velsmakende måltider til alle anledninger.