Appelsin-Crème Brûlée © Magnus Carlsson/Allt om mat

Våre beste påskeoppskrifter

I påskeferien skal man ikke spare på kosen. Her har vi samlet en haug av gode oppskrifter du kan skjemme deg og dine bort med denne høytiden.

Endelig påske! Høytiden med en rekke tradisjoner vi alle elsker. Tiden for skikkelig hyttekos på fjellet har kommet. Nå kan vi nyte lange skiturer med appelsin og sjokolade. Strålene fra solen varmer i ansiktet. Vi legger oss godt til rette under teppet og ser påskekrim på TV, og stiller hverandre påskenøtter. Vi pynter med gule påskeliljer og koser oss med påskeegg fulle av godteri. Men det aller beste er de deilige påskemiddagene som dufter så godt fra kjøkkenet.

Inviter venner og familie på middagsselskap. Imponer med langtidsstekt lam eller saftig helstekt kylling. Server desserter med friske og søte smaker av appelsin og sjokolade. Lag et uforglemmelig festmåltid som vil falle i smak hos alle og enhver.

Vi har samlet våre beste påskeoppskrifter til deg som ønsker å være påskens desidert beste vert. God påske!