Fransk cassoulet med lam ©

Varme og gode gryteretter

Samle alle de beste smakene du vet om. Bland de sammen i en gryte, og la middagen lage seg selv mens du nyter den herlige duften. Vi har samlet de beste gryterettene med smaker fra hele verden.

Det er ikke mye som er bedre enn å kose seg med en varm og god gryterett til middag, sene og kalde høst- og vinterkvelder. Bruk de beste råvarene fra sesongen, samle de i en gryte, sett den på ovenen og la de fantastiske smakene springe ut helt av seg selv. En deilig gryterett kan serveres i et stort middagsselskap, eller til middag en vanlig hverdag. Den kan lages raskt, eller være mer tidkrevende. Nydelig smaker det uansett!

Gryteretter fra hele verden

Gryteretter kan du lage med smaker fra alle verdensdeler. Chili con carne, indiske gryteretter eller den gode, gamle, norske lapskausen. Retten kan serveres med svinekjøtt, kylling eller lam. Den kan også være vegetar med masse gode og sunne grønnsaker. Listen over hva du kan putte i en gryterett er lang. Her er det bare å eksperimentere med de smakene du liker best.

Det fine er at gryteretter ofte smaker bedre når den varmes opp dagen etter. Da har smakene satt seg bedre. Bruk litt tid i helgen og tilbered din favorittgryterett, spar den og ha den som middag når hverdagen starter igjen. Da kan du nyte en god og varm rett på de ellers grå og kalde dager.